Over ons

Wij zijn Jolanda en Desiree; administrateur en uitvoerend & docerend musicus. Samen hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en dit bureau voor ZZP’ers te starten. We kunnen niet wachten om onze kennis en ervaringen met jullie te delen.

Met 25 jaar ervaring in de accountancy heeft onze administrateur Jolanda besloten zich in te gaan zetten voor de zelfstandig ondernemer. In de afgelopen jaren heeft ze ondervonden dat hier veel behoefte aan is. Ze neemt je graag alle administratieve taken uit handen en geeft passend advies.

Ruim 7 jaar is Desiree werkzaam als uitvoerend en docerend musicus. Deze werkzaamheden verricht ze als ZZP’er. In de afgelopen jaren heeft ze in de praktijk zelf ervaren dat veel mede collega’s moeite hebben met het zelfstandig ondernemer zijn.

ZZP’ers houden zich het liefst bezig met datgene waar ze goed in zijn. Toch is goed (financieel) ondernemen wel degelijk van belang om duurzaam en succesvol te worden en blijven. Daar gaat het uiteindelijk om: financieel voldoende comfortabel zitten zodat jij de dingen kunt doen die jij belangrijk vindt.

We weten dat kennis macht is! Daarom gaan wij jullie helpen om jouw onderneming een boost te geven.