Over ons

Wij zijn Jolanda en Desiree, moeder en dochter. De één is boekhouder en de ander een succesvolle uitvoerend & docerende musicus. Samen hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en dit bureau voor ondernemers in het MKB te starten. We kunnen niet wachten om onze kennis en ervaringen met jullie te delen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy heeft onze administrateur Jolanda besloten zich als zelfstandige in te gaan zetten voor ondernemers. Ze neemt je graag alle administratieve taken uit handen en geeft passend advies.

Ruim 7 jaar is Desiree werkzaam als uitvoerend en docerend musicus. Deze werkzaamheden verricht ze als ZZP’er. In de afgelopen jaren heeft ze in de praktijk zelf ervaren dat veel mede collega’s moeite hebben met het zelfstandig ondernemer zijn.

Ondernemers houden zich het liefst bezig met datgene waar ze goed in zijn. Toch is goed (financieel) ondernemen wel degelijk van belang om succesvol en duurzaam te worden en blijven.
Daar gaat het uiteindelijk om: “financieel voldoende comfortabel zitten, zodat jij de dingen kunt doen die jij belangrijk vindt.”

We weten dat kennis macht is! Daarom gaan wij jullie helpen om jouw onderneming een boost te geven.